Domain name services

Domeinnaam diensten

Wij bieden alle diensten aan rond domeinen, zoals registratie, implementatie, nameserver record editing, domeinnaam linking, enz.
Alle internationale en lokale domeinnamen kunnen door ons worden geregistreerd, met inbegrip van "local presence" in landen waar dat vereist is.

Website hosting

Website hosting

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hosting-oplossingen, zowel op Windows als Linux-platformen, met ingebrip van databases voor CMS oplossingen zoals WordPress.
Onze webhosting pakketten zijn schaalbaar, zodat ze mee kunnen groeien met uw organisatie. In onderling overleg zoeken we naar een hosting oplossing die het beste past bij uw situatie.

E-mail services

E-mail diensten

Onze Web diensten omvatten e-mail hosting als onderdeel van uw hosting pakket of als een aparte service. E-mail kan ook als Cloud oplossing worden geïmplementeerd.
E-mail verkeer kan ook worden aangesloten op uw zakelijke e-mailserver.

Secure E-mail

Beveiligde E-mail

In specifieke situaties kan het noodzakelijk of zelfs verplicht zijn dat e-mail tussen partners wordt gecodeerd en beveiligd. In zulke gevallen kunnen we een "cloud-based" beveiligde e-mailomgeving voor u implementeren.

e-Publishing

e-Publicatie

Als onderdeel van onze inspanningen om communicatie gebruikersvriendelijk te maken, doen we ook projecten rond e-Publishing. Door de wereldwijde acceptatie van de ePub standaard voor e-Books is het mogelijk om digitale uitgaven te publiceren waarvan de tekst zich aanpast aan elk schermformaat. Wij kunnen uw handleidingen en andere documenten omzetten in het e-Book formaat, zodat deze digitaal kunnen worden gelezen op elk gewenst apparaat.

Apple

Apple expertise

ServIT maakt gebruik van Apple-producten in zijn werkomgeving. We kunnen deze ervaring gebruiken om u te helpen een Apple-gebaseerde kantooromgeving te implementeren.